MAnna

Mindenről és semmiről.

Friss topikok

  • MajorAnna: Új meló, bár még vagyok Ferencnél is kedden és csütörtökön. Majd személyesen mesélek erről bővebbe... (2014.09.01. 12:29) Bámulatos...
  • holdkoros: Hát mondjuk én éltem itt is, ott is, de még egy ilyen búvalbaszott népet nem sűrűn találni. ez pl ... (2013.11.06. 05:00) Határátkelő
  • Elanor_: gluten- es laktozmentes dieta Mannus. :) teged is megteritunk es teljesen rendbejossz, mar latom m... (2013.04.04. 18:27) Nem kéne!
  • Mókusélet: WTF? (2012.09.20. 00:02) Frusztráció
  • Rebelde: @kerikak: hopi?:) (2012.08.14. 16:57) Mondtam már...

Már megszokhattuk volna

2010.12.13. 13:40 | MajorAnna | 3 komment

Már megszokhattuk volna, hogy hülyének nézik a televízió nézőt. Nem állítom, hogy mi angyalok voltunk, de ilyen látványos pofátlanságra azért nem volt példa a mi időnkben. 

Mester Tamás leszerepelt nálam. No nem mintha eddig számon tartottam volna, de eztán biztos nem fogom. Az a lejárató hadjárat, amit ez az ember folytatott Szíj Melinda ellen, az a szemtelenség és bunkóság netovábbja, erkölcsileg és szakmailag is bőven kifogásolható. 

Friderikuszban is csalódtam, minden jóindulatúnak tűnő kritikája mögött gúnyolódás rejtőzött. Minden kedvesnek tűnő mondatával szúrt egy nagyot. 

Ha jól tudom, a néző dönt. Legalábbis így hirdetik. Persze sejtjük, hogy ez csak duma, de ha eddig el is hittem, hogy a néző - és teljesen mindegy, hogy milyen alapon - Szíj Melindát ítélte stabilan az elmúlt 12 hétben a legjobbnak, legkedvesebbnek, legszimpatikusabbnak - tetszőlegesen választható -, akkor az úgy van jól. Mert a néző kezébe adták a döntést. És a zsűrinek legyen teljesen mindegy, hogy milyen alapon dönt a néző, aki amúgy dilettáns, amatőr, de neki kell a kedvében járni, és ha neki Szíj Melinda tetszik, akkor az tetszik és punktum. Teljesen mindegy, hogy a néző mi alapján dönt. Az ő kezébe adták a döntést - nem győzöm hangsúlyozni, hogy elvileg - Mester Tamásnak pedig nem hogy joga nem volt ilyen ordenáré módon Melinda ellen dolgoznia, de ezzel kimondva vagy kimondatlanul is, de lehülyézte a nézőket. Ezt pedig kikérem magamnak. 

Aki a legjobb tizenháromba bekerült, annak elvileg már annyira jónak kellett lennie, hogy esélyes legyen a Megasztár címre. Ha bekerült Melinda - és ez ugye a zsűri döntése volt - akkor neki annyira jónak kellett lennie. Szerintük. Innentől kezdve a nézőé volt a döntés. Elvileg ugye. 

Teljesen érthető, hogy Melinda azt mondta, hogy örül, hogy döntöttek helyette, és kiszavazták. Ennyi basztatás és megalázás, rossz indulatú megjegyzés után bárki örült volna, hogy vége.

Véleményem szerint a tv2 rájött, hogy ha ne adj Isten Melinda nyeri a Megasztárt, róla bizony olyan sok bőrt nem tudnak lehúzni, mint a másik két versenyben lévőről. Mert Melinda ugyan kishitű és önbizalomhiánnyal küszködik, de nem hülye, pontosan érti és látja, hogy mi zajlik körülötte és nem hinném, hogy minden baromságra rá tudták volna venni. Ezt a tv2 felmérte és beküldte Kökény Attila kisgyerekét a színpadra. És ahogy azt már régebben is írtam, bármilyen médiaoktatás első óráján megtanulják a hallgatók: gyerekkel, kutyával bármit meg lehet nyerni. 

Feltéve, ha tényleg a néző döntött és nem volt bunda. De ugye ennyire nem vagyunk naivak???

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manna.blog.hu/api/trackback/id/tr982512968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mókusélet 2010.12.13. 16:25:41

Igazad van, DE.
Nem akar senki ugye még egy BB Évit.
Nem tudhatom :-) mi folyik a háttérben, gusztustalan volt a lejáratás és én is Neki drukkoltam, de a fene tudja nem járt-e jól.
Ez a nő annyira "szerencsétlen" volt, hogy szerintem nem bírta volna ki a Megasztársággal járó církuszt. Mondjuk az,hogy a Renáta döntős az döbbenet számomra.
Mint ahogy "odaát" is vicces,hogy egy eca kiesik és ez a Norbi gyerek még mindig ott hörög. De ez van.
Életem, te is a Médiából jöttél.....ne légy naív:-)

Rebelde 2010.12.15. 12:24:32

@Mókusélet:

hát a tv2 akart volna bbévit, ugye megint kezdik interjúzni szerencsétlent(42.bőr), melinda meg alapból nem az a segge partját mutogatja típus, illetve nem is lenne az akármilyen szerződésekkel bombázzák körül, ez meg így nem biznisz

Bud és Kelly Cica 2010.12.18. 16:46:59

igazad van, hogy a zsűri juttatta be a döntőbe, ami hiba volt, és a hibát ki kellett valahogy javítani. nem a legtisztességesebb módon tették, de hosszú távon ez így még emberségesebb volt, mint benntartani a műsorban egy olyan embert, aki még ebből az előnyből is képes volt hátrányt kovácsolni. nem bántom, biztos jó ember - de ha már bbévinél járunk, mit kapott a szerencsétlen a nyakába, amikor elkezdett nem úgy viselkedni, ahogyan azt a "közösség" elvárta tőle? ez a szegény nő a legapróbb kritikát is személyes sárba tiprásnak vette, szinte vicces volt figyelni a zsűrit, ahogyan vattacukorba próbálják csomagolni, hogy azért nem ártana elkezdeni megtanulni énekelni. gyorsan kivégezték, igaz. kegyetlennek tűnik, igaz. viszont mindenki jobban járt, a tévé megkapta a sztárját, Melinda meg építhet az ismertségéből úgy bármit, ahogyan azt elviselhetőnek tartja.
süti beállítások módosítása